opleidingen en cursussen


21-01-2021

blog opleiding starten

Op zoek naar toekomstig theatertalent:


Ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud en heb je altijd al gedroomd van een carrière als acteur? Durf jij je helemaal uit te leven op het podium en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen om uiteindelijk op de toneelschool te komen? Dan is de vooropleiding theater misschien wel op jouw lijf geschreven! In Nederland zijn we altijd op zoek naar nieuwe acteurs en actrices voor allerlei toneelstukken, musicals enzovoort. Durf jij deze uitdaging aan?

theater


Wat leer je allemaal ?


Tijdens de vooropleiding theater krijg je de kans om heel veel facetten van het toneel te leren kennen. Zo krijg je lessen in monologen, dialogen, speltechnieken, overdracht en verbeelding, focus en nog veel meer interessante onderwerpen. Alles om jou klaar te stomen voor een perfecte auditie op één van de toneelscholen van Nederland en vervolgens te worden aangenomen op de HBO opleiding toneelschool.

Hoe kan je jezelf aanmelden?


Wanneer jij een carrière op het toneel wel ziet zitten en de uitdaging aandurft om auditie les mee te doen voor de vooropleiding, dan heb je de eerste stap al gezet. Na deelname aan de auditie les krijg je te horen of je wel of geen toegang krijgt tot het toneelschool traject. Heb je liever iets meer voorbereiding? Dan kun je jezelf inschrijven voor de voorselectielessen. Samen met een groep krijg je één keer per week les en na vier weken hoor jij of je geschikt bent om de vooropleiding theater te volgen.

Intensieve opleiding:


Wie verder wil als acteur of actrice moet beschikken over een flinke dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. De lessen zijn intensief en zijn er vooral op gericht om jou te laten ervaren hoe het is om daadwerkelijk goed te spelen. Dat leer je alleen door heel veel te oefenen in de praktijk. Op deze manier leer je door ervaring en dat is belangrijk. Belangrijker nog dan dat je alle technieken wel kent maar niet uitvoert zoals het hoort. Een dosis incassatievermogen mag niet ontbreken want we zullen je aanspreken op je spelersmentaliteit. Soms is het ook nodig om buiten je comfort zone te treden en je echte mentaliteit bloot te geven. Dat kan confronterend zijn. Door de strenge selectie weten we zeker dat we mensen afleveren die 100% gaan voor een HBO toneelopleiding.

Waar in Nederland kun je terecht op een HBO toneelopleiding?


In Nederland zijn 4 locaties waar je een HBO toneelopleiding kunt volgen. Dat zijn ATKA Amsterdam, HKU Utrecht, ARTEZ Arnhem en tot slot de toneelacademie in Maastricht. Om op één van deze HBO opleidingen een plek te bemachtigen zul je alles uit jezelf moeten halen. Er wordt jaarlijks door veel mensen auditie gedaan en slechts een klein percentage wordt daadwerkelijk aangenomen op de HBO opleiding.

Vooropleiding theater vormt prima basis:


Wanneer je de vooropleiding theater mag volgen en die positief kunt afronden, dan kun je ervan op aan dat je een goede kans maakt om te worden aangenomen op één van de HBO opleidingen toneelschool.

22-10-2020

blog opleiding starten

Adequaat optreden bij brand en ongevallen:


Een ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt vaker dan je denkt. Bent u in staat om hulp te bieden wanneer een collega zich verwond, iemand flauwvalt of wanneer er brand uitbreekt op het bedrijf waar u werkt? Met een cursus BHV op zak kunt u in veel situaties de helpende hand bieden en wellicht zelfs levensreddend optreden. De kennis die u opdoet tijdens de cursus kan ook in de privésituatie van groot belang zijn.

reanimatie


Het verschil tussen E.H.B.O en BHV:


BHV is de afkorting van bedrijfshulpverlener. Op elk bedrijf dienen één of meerdere personeelsleden deze cursus te volgen. De Arbowet verplicht de aanwezigheid van voldoende BHV’ers in een bedrijf. Het verplichte aantal hangt af van het aantal werknemers en hoe groot het risico binnen de organisatie is. Het grote verschil met E.H.B.O is dat u in de cursus BHV ook leert hoe u een beginnende brand moet blussen, hoe u mensen moet evacueren bij een brand en leren hoe u communiceert naar externe hulpdiensten bij incidenten. Daarnaast bevat BHV ook de basis van E.H.B.O zoals het gebruik van verbandmiddelen, stabiele zijligging en hoe u moet handelen bij botbreuken, brandwonden of elektriciteitsongevallen. Reanimatie en het gebruik van een AED komen ook aan bod bij een BHV cursus. Hiervoor is een extra certificaat nodig. Een BHV cursus dient jaarlijks herhaald te worden om geldig te blijven.

Duur van een cursus BHV:


BHV cursussen kunnen in veel gevallen op één of twee dagen worden behaald. Vaak ontvangt u voor aanvang van de cursus al een cursusboek dat u zelf kunt doornemen. Tegenwoordig is het mogelijk om het theoriegedeelte BHV online te volgen. Zo leert u onder andere alvast omgaan met een AED. Wanneer u hier nog nooit mee heeft gewerkt kan dat best eng zijn. Door de onlinetraining leert u alvast de theorie over reanimatie. Het praktijkgedeelte wordt later afgelegd zodat u ook daadwerkelijk eens een AED in handen heeft gehad. Omgaan met een AED zou eigenlijk iedereen moeten kunnen en is dus behalve op het werk ook zeer aan te raden in de privésituatie. De cursus kan worden gevolgd via een opleidingscentrum in Nederland maar ook op het eigen bedrijf. Na één of twee dagen afwisselend les in theorie en praktijk worden twee examens afgelegd. Het ene examen bevat de hulpverlening en brandbestrijding.

Wanneer u uw BHV diploma heeft behaald is het nuttig om zelf eens op het bedrijf rond te kijken hoe de situatie daar is. Wat en waar zijn de risico’s, en waar bevinden zich de juiste hulpmiddelen? Zo bent u optimaal voorbereid wanneer zich een noodsituatie voordoet en uw optreden van levensbelang kan zijn.

20-10-2020

blog opleiding starten

Zaken waar je aan moet denken als startende ondernemer:


Als startende ondernemer komt er een hoop op je af. Je leert dagelijks weer nieuwe dingen bij en leest je steeds weer in over de nieuwe updates binnen je branche. Naast de basis zaken zoals je inschrijven bij de KvK, je merknaam registreren en meer zijn er ook werkzaamheden die je moet uitvoeren om je werkomgeving zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je werknemers. De perfecte werkomgeving bestaat niet, maar we kunnen er wel zo veel mogelijk naar streven. Dit doen we door goed in contact te blijven met onze werknemers en hen mee te nemen in het maken van keuzes. Hierbij is zelfontwikkeling per werknemer een prioriteit binnen elk bedrijf.

opleiding kindercoach

Hoe kunnen je werknemers zich zo veel mogelijk ontwikkelen?


Zelfontwikkeling wordt tegenwoordig als steeds belangrijker gezien. Wanneer iemand gaat solliciteren wilt diegene weten of er groeimogelijkheden zijn. Groeimogelijkheden bestaan op diverse manieren. Denk bijvoorbeeld aan het specialiseren binnen je vak of doorgroeien naar een hogere functie ieder paar jaar. Probeer als ondernemer altijd duidelijk over te brengen dat je zelfontwikkeling enorm belangrijk vindt en dat dit ook zeker mogelijk is.

Maak gebruik van een zelfontwikkelingsplan:


De meeste bedrijven hebben het al of zijn er hard mee bezig, maar het hebben van een zelfontwikkelingsplan is enorm handig. Je creëert een hechtere band met je werknemer, omdat je werknemer hierin alle plus- en minpunten kan noteren. Je kunt aan de hand van het zelfontwikkelingsplan werken naar betere doelen en je kunt beter terugblikken op een bepaalde periode. Er zullen ook een aantal werknemers zijn die het niet prettig vinden om ook privé zaken te delen en sommigen vinden dit juist wel fijn. Probeer hierin vrij te zijn door aan te geven dat je werknemers ook onderling zelfontwikkelingsplannen kunnen bespreken. De een voelt zich prettiger privézaken met een naaste collega te delen en de ander wilt liever advies van zijn of haar manager.

Verder is het ook mogelijk om in het plan te zien of een werknemer zich wilt richten naar een nieuwe functie of zich wilt specialiseren in zijn of haar huidige functie. Denk bijvoorbeeld aan een docent die een opleiding kindercoach wilt volgen. Het voordeel is dat je werknemer flexibeler inzetbaar is. Iemand kan zich ook verder ontwikkelen in zijn of haar vak zoals je HR-werknemer die zich wilt verdiepen in reintegratie 2e spoor. Het voordeel hieraan is weer dat je uiteindelijk meer specialisten in je bedrijf hebt waardoor je moeilijkere projecten aan kunt gaan.

10-08-2020

blog opleiding starten

Een gratis NLP Cursus is dat mogelijk?


Een gratis NLP cursus kun je gaan volgen wanneer je nu een WW uitkering hebt of wanneer je denkt binnenkort werkloos te worden. Je kunt namelijk via het UWV gratis opleidingen of cursussen volgen. Die opleidingen of cursussen moeten wel tot doel hebben dat je hierdoor eerder aan het werk komt of breder kunt solliciteren. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode waarbij je ontdekt hoe jij de wereld om je heen waarneemt én daarop reageert. Zo krijg je inzicht in jouw drijfveren en motivaties. Je ontdekt hoe je reageert door middel van communicatie en gedrag op iets dat je waarneemt. Hierdoor kun je jouw manier van communicatie en gedrag aanpassen. Je leert beter reageren en communiceren en creëert hiermee meer kansen zowel voor je werk als in je privé leven.

studie-volgen

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)


De NLP Academie in Den Haag heeft een duidelijke visie. NLP is makkelijk, NLP is leuk en NLP is down to earth. Het is door middel van een cursus NLP dan ook de bedoeling dat je iets leert waar je zowel in je zakelijke leven als in je privé leven iets aan hebt. Bij de NLP Academie hebben inmiddels al meer dan 5000 cursisten ‘geleerd’ om effectiever te communiceren én makkelijker ‘door het leven te stappen’. Maar wat is NLP nou precies en hoe gaat het in zijn werk? NLP is een manier om te zorgen voor een krachtige persoonlijke ontwikkeling én een effectieve communicatie. Het programma is ontwikkeld om snel inzicht te krijgen in jouw drijfveer en jouw motivatie van handelen tijdens een gebeurtenis. Elke gebeurtenis heeft effect op ons handelen, denken, doen en gedrag.

Wat gebeurt er tijdens een cursus NLP:


Laat het voorop staan; er gebeurt niets zweverigs! Tijdens een cursus NLP ga je aan de slag met je gedachten, gevoelens en zintuigen. Dit doe je om jezelf bewust te worden van de invloeden die dit bij jou teweeg brengen. Het gaat hierbij niet om wat jij je herinnert maar het gaat erom wat het geheugen hiermee doet, ofwel de werking van je geheugen. Wat is het effect op jouw (dagelijks) handelen van die herinnering, die gebeurtenis of die opmerking? Wanneer je dit inziet leer je hier ook anders mee omgaan, ga je anders luisteren en bovenal anders communiceren. Je zult dan ook direct een positief resultaat merken.

Wat leer je met NLP?


Het is niet zozeer het leren dat bij NLP voorop staat. Eigenlijk zou de vraag moeten zijn; wat bereik je met NLP! In elk geval leer je door NLP ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken, waardoor je ook een andere kijk krijgt op die ervaringen en gebeurtenissen. Je leert hiermee dingen te veranderen en orde op zaken te stellen. Je leert doelgericht met anderen omgaan en werken. Je leert hoe je een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid kunt opbouwen. Je leert taalpatronen te gebruiken die zorgen dat je de informatie nauwkeuriger ontvangt. Door non-verbaal gedrag te leren observeren krijg je inzicht in het denken en doen van een ander. Je leert het omgaan én oplossen van conflicten, niet alleen die van jezelf maar ook tussen jou en een ander of tussen anderen. Door dit alles bereik je meer balans in je leven.

19-09-2017

blog opleiding starten

Geef uw carrière een boost met loopbaanontwikkeling:


Soms bent u al vele jaren in een bepaalde functie werkzaam. U werkt met plezier, maar soms vraagt u zich af of u dit werk de komende tientallen jaren nog wilt en kunt blijven doen. Dan is nadenken over loopbaanontwikkeling geen slechte keuze. Wanneer u de mogelijkheid heeft om eventueel nog een stapje hogerop te komen of misschien iets heel anders te gaan doen, dan is nu het moment om een loopbaancoach in te schakelen om u daarbij te adviseren.

Uw baan verloren? Kies voor loopbaanontwikkeling:


Wanneer u uw baan verliest is dat natuurlijk een ingrijpende gebeurtenis. U heeft misschien een gezin, een huis met een hypotheek, een auto voor de deur. Het zou zeer ingrijpend zijn wanneer u dit allemaal zou moeten opgeven omdat u van een uitkering moet gaan leven. Maar misschien is dat niet nodig. Er zijn vaak nog veel meer mogelijkheden namelijk deze zijn misschien op het eerste gezicht niet zo duidelijk maar als u de hulp inschakelt van een adviseur dan kan dit een stuk sneller gaan om te ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw loopbaan.

Een nieuwe wending in uw loopbaan:


Wanneer u zich goed laat adviseren over de mogelijkheden voor omscholing om zo uw loopbaanontwikkeling opnieuw vorm te geven dan kan dit vaak leiden tot verrassende keuzes. Ook wanneer u vanwege lichamelijke beperkingen uw huidige werk niet meer kunt doen kan een gesprek over een loopbaanaanpassing wellicht tot andere inzichten leiden over uw toekomst.

De beroepskeuzetest kan uitkomst bieden:


Bent u op zoek naar een baan of een nieuwe baan? Dan kan een beroepskeuzetest soms uitkomst bieden. Wie weet biedt dit uitkomsten waar u zelf nog iet aan had gedacht. En voor u het weet heeft uw carrière een verrassende wending genomen. U vindt adressen voor een loopbaanadviseur gemakkelijk via het internet. Er is er altijd eentje bij u in de buurt.

Bron: opleiding-starten18-05-2020

blog opleiding starten

Te veel vrije tijd door corona: hoe vul ik mijn dagen?


We zitten met zijn allen noodgedwongen thuis door het coronavirus. Veel mensen hebben meer vrije tijd dan ooit en weten niet hoe ze dit goed kunnen benutten. Normale dingen zoals een terrasje pakken of uiteten gaan kan niet. We delen hieronder een aantal tips hoe je je dagen toch kunt vullen en een leuke tijd kunt hebben.

studie-volgen

Hulp bieden:


Ouderen zijn enorm getroffen door het coronavirus. Ze kunnen bijna niet naar buiten en voelen zich erg eenzaam omdat niemand langs mag komen. Je kunt per regio opzoeken wat je kunt doen om ouderen in deze tijd te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoongesprek iedere dag met iemand die niet langs kan gaan bij familie en ook niet naar buiten kan. Ook kun je aanbieden boodschappen te doen en dit te brengen.

Verbouwing:


Gelukkig hebben we bijna iedere dag lekker weer waardoor er veel geklust kan worden in huis. Heb je een tuin die je wilt verbouwen of een balkon die je wilt opknappen? Online kun je vrijwel alles bestellen wat je nodig hebt om te klussen. Je kunt nieuw verf kopen voor op de muren, nieuwe accessoires zoals lampen of schilderijen of bijvoorbeeld een nieuwe barbecue.

Leer iets nieuws:


Iets nieuws leren kan ook vanuit huis. Terwijl je op de bank zit kun je gebruik maken van uitvoerbaar lesmateriaal via het internet. Ook kun je zoeken naar een cursus om je huidige functie leuker te maken of om iets nieuws te vinden. Kijk eens bij TC Academy voor verschillende cursussen en opleidingen die je kunt combineren met het werk wat je momenteel doet. Je kunt er ook voor kiezen iets heel anders te leren en misschien kom je zo wel iets tegen wat nog beter bij je past.

Creatief aan de slag:


Je kunt thuis verschillende dingen uitproberen en creatief aan de slag gaan. Denk aan het bakken en proberen van nieuwe lekkernijen of het zelf maken van sieraden zoals armbanden en kettingen. Zoek online naar verschillende recepten. Bananencake is een trend die we tijdens deze quarantaine veel voorbij zien komen en ook zelfgemaakte sieraden zijn weer helemaal in! Heb je al lange tijd je kast willen opruimen? Je kunt met alle kleding die je niet meer gaat dragen kijken of je er iets nieuws van kan maken of je kunt het weggeven aan een goed doel.

19-09-2017

blog opleiding starten

Geef uw carrière een boost met loopbaanontwikkeling:


Soms bent u al vele jaren in een bepaalde functie werkzaam. U werkt met plezier, maar soms vraagt u zich af of u dit werk de komende tientallen jaren nog wilt en kunt blijven doen. Dan is nadenken over loopbaanontwikkeling geen slechte keuze. Wanneer u de mogelijkheid heeft om eventueel nog een stapje hogerop te komen of misschien iets heel anders te gaan doen, dan is nu het moment om een loopbaancoach in te schakelen om u daarbij te adviseren.

Uw baan verloren? Kies voor loopbaanontwikkeling:


Wanneer u uw baan verliest is dat natuurlijk een ingrijpende gebeurtenis. U heeft misschien een gezin, een huis met een hypotheek, een auto voor de deur. Het zou zeer ingrijpend zijn wanneer u dit allemaal zou moeten opgeven omdat u van een uitkering moet gaan leven. Maar misschien is dat niet nodig. Er zijn vaak nog veel meer mogelijkheden namelijk deze zijn misschien op het eerste gezicht niet zo duidelijk maar als u de hulp inschakelt van een adviseur dan kan dit een stuk sneller gaan om te ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw loopbaan.

Een nieuwe wending in uw loopbaan:


Wanneer u zich goed laat adviseren over de mogelijkheden voor omscholing om zo uw loopbaanontwikkeling opnieuw vorm te geven dan kan dit vaak leiden tot verrassende keuzes. Ook wanneer u vanwege lichamelijke beperkingen uw huidige werk niet meer kunt doen kan een gesprek over een loopbaanaanpassing wellicht tot andere inzichten leiden over uw toekomst.

De beroepskeuzetest kan uitkomst bieden:


Bent u op zoek naar een baan of een nieuwe baan? Dan kan een beroepskeuzetest soms uitkomst bieden. Wie weet biedt dit uitkomsten waar u zelf nog iet aan had gedacht. En voor u het weet heeft uw carrière een verrassende wending genomen. U vindt adressen voor een loopbaanadviseur gemakkelijk via het internet. Er is er altijd eentje bij u in de buurt.

Bron: opleiding-starten16-08-2017

blog opleiding starten

Hulp bij uw loopbaanontwikkeling van een extern bureau:


In de hedendaagse maatschappij speelt uw carrière een steeds belangrijkere rol. Bedrijven zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben in hun vak. Het liefst gecombineerd met een hoge vooropleiding, wat aantoont dat u kennis heeft over vakspecifieke gebieden! Het is echter niet altijd even makkelijk om carrière te maken. Zeker niet in een tijd waarin het aantal banen beperkt is in bepaalde branches. Om uw carrière zo goed mogelijk in te delen kunt u de hulp van een extern bureau inschakelen. Het bureau kan u helpen bij uw loopbaanontwikkeling, om zoveel mogelijk uit uw carrière te kunnen halen.

Wat houdt hulp bij mijn loopbaanontwikkeling in?


Hulp bij uw loopbaanontwikkeling is onder meer interessant voor mensen die lastig aan een baan kunnen komen. Ook voor mensen die nadenken over een overstap naar een andere sector is hulp bij het inrichten van hun loopbaan interessant. Samen met een adviseur van een extern bureau denkt u na over geschikte beroepen. Deze beroepen moeten logischerwijs aansluiten bij uw persoonlijke interesses en vooropleiding.

Hoe gaat loopbaanontwikkeling in zijn werk?


Het eerste deel van een loopbaanadviestraject bestaat vaak uit het uitzoeken wat het beste bij u past. Op basis van gesprekken en beroepskeuzetesten zal een adviseur u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Hieruit kan ook blijken dat u hele andere kwaliteiten heeft dan die u tot nu toe heeft toegepast.

Overstappen naar een andere sector is ook een mogelijkheid:


Als u uitgekeken bent op uw huidige baan en geen mogelijkheden heeft om door te groeien binnen uw organisatie, kan hulp bij uw loopbaanontwikkeling eveneens wenselijk zijn. Ook in dit geval kan een adviseur met u meedenken over de mogelijkheden die u heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een externe cursus te volgen, waarbij u uw eigen mogelijkheden verder vergroot.

Bron: opleiding-starten15-08-2017

blog opleiding starten

Ligt uw carrière in de internationale modewereld?


Droomt u er al heel lang van om een carrière in de modewereld te gaan najagen? Dan heeft u natuurlijk een goede opleiding nodig. De modewereld is mooi maar hard, dus u moet er stevig in uw schoenen staan om er succesvol in te zijn. Een erkende hbo opleiding volgen is dan ook erg belangrijk als u in de mode business werkzaam wilt zijn. We hebben het dan nadrukkelijk niet over een loopbaan als model, maar een functie op management niveau. Een opleiding in hbo fashion management zal u dan ook zeker een mooie carrière opleveren.

Een pittige studie voor een mooie baan:


Als mode echt helemaal uw ding is, dan is een hbo modemanagement opleiding de eerste stap. Het is een pittige opleiding die drie en een half jaar duurt. Zorg ervoor dat u de opleiding volgt bij een instituut dat door de overheid is geaccrediteerd en erkend om de opleiding te mogen verzorgen. Doet u dit niet dan wordt uw diploma niet erkend en dat zou natuurlijk erg zonde zijn. U gaat zich tijdens de opleiding verdiepen in alles wat met mode te maken heeft.

Alle aspecten van de modewereld komen bij langs:


Bij deze hbo opleiding leer je niet alleen de trends op modegebied, maar ook alle managementtaken die komen kijken bij het runnen van een modewinkel of een modellenbureau. Zoals je zal ontdekken is deze wereld uitgebreide dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Dit vergt immers speciale vaardigheden die u tijdens de opleiding allemaal zult aanleren.

Een succesvolle carrière in de modewereld:


De hbo opleiding voor modemanagement is een eerste stap op weg naar een hopelijk glanzende carrière in de modewereld. U zult alle facetten van het vak tot in de puntjes beheersen en na het afronden van uw opleiding kunt u direct aan de slag. Misschien eerst als bedrijfsleider, en later in uw eigen onderneming op modegebied.

Bron: opleiding-starten15-08-2017

blog opleiding starten

Uw geweldige idee vormgeven met AutoCAD:


Stelt u zich voor dat u een geweldig idee heeft maar u heeft thuis niet de benodigde apparatuur aanwezig om dit te verwezenlijken. Dan kunt u met autocad het digitaal wel verwelken, weet u niet hoe u dit kunt doen dan kunt u ook nog een cursus nemen waar alles door professionals wordt uitgelegd. Op die manier kunt u efficiënter werken en ook voor uw bedrijf betere oplossingen bedenken en uw gedachten direct vorm geven. Als u ook les wilt krijgen in AutoCAD dan kunt u deze website bezoeken.

Kan ik dan alles met dit programma?


AutoCAD is een programma dat wordt gebruikt voor onder andere architectuur, bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening, landmeetkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende versies van het programma gemaakt. Onder andere een Lite versie voor mensen die niet teveel geld willen uitgeven maar zich toch willen verdiepen in het ontwerpen en meetkunde. Deze Lite versie heeft wel wat onttrekkingen die de volledige versie niet heeft, zoal is de 3D functie niet volledig. Het voordeel is dat door alle opties die u heeft u het programma volledig kan aanpassen aan uw behoeften.

Zelf alles leren over AutoCAD:


Alle lessen die gegeven worden in het toepassen van dit programma worden klassikaal gegeven. Dit bespaart u de tijd om privé iemand te zoeken die u kunt helpen met het programma. De lessen zijn op meerdere locaties in Nederland te volgen en geven verschillende info. U kunt lessen volgen voor iemand die nieuw is met het programma maar ook gevorderde lessen nemen die u verdiepen in het verwerken en gebruiken van het programma.

Interesse? Sluit je aan:


Heb je ook interesse om beter te leren omgaan met deze ontwerpsoftware, zoals genoemd is AutoCAD één van de belangrijkste programma’s maar is het niet heel gemakkelijk om te leren. Kies daarom voor een training met de hoogste kwaliteitseisen waarbij u in een kleine groep les krijgt van een deskundige op dit gebied. Zo word je een echte cad specialist.

Bron: opleiding-starten

Opleidingen