opleidingen en cursussen


19-09-2017

blog opleiding starten

Geef uw carrière een boost met loopbaanontwikkeling:


Soms bent u al vele jaren in een bepaalde functie werkzaam. U werkt met plezier, maar soms vraagt u zich af of u dit werk de komende tientallen jaren nog wilt en kunt blijven doen. Dan is nadenken over loopbaanontwikkeling geen slechte keuze. Wanneer u de mogelijkheid heeft om eventueel nog een stapje hogerop te komen of misschien iets heel anders te gaan doen, dan is nu het moment om een loopbaancoach in te schakelen om u daarbij te adviseren.

Uw baan verloren? Kies voor loopbaanontwikkeling:


Wanneer u uw baan verliest is dat natuurlijk een ingrijpende gebeurtenis. U heeft misschien een gezin, een huis met een hypotheek, een auto voor de deur. Het zou zeer ingrijpend zijn wanneer u dit allemaal zou moeten opgeven omdat u van een uitkering moet gaan leven. Maar misschien is dat niet nodig. Er zijn vaak nog veel meer mogelijkheden namelijk deze zijn misschien op het eerste gezicht niet zo duidelijk maar als u de hulp inschakelt van een adviseur dan kan dit een stuk sneller gaan om te ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw loopbaan.

Een nieuwe wending in uw loopbaan:


Wanneer u zich goed laat adviseren over de mogelijkheden voor omscholing om zo uw loopbaanontwikkeling opnieuw vorm te geven dan kan dit vaak leiden tot verrassende keuzes. Ook wanneer u vanwege lichamelijke beperkingen uw huidige werk niet meer kunt doen kan een gesprek over een loopbaanaanpassing wellicht tot andere inzichten leiden over uw toekomst.

De beroepskeuzetest kan uitkomst bieden:


Bent u op zoek naar een baan of een nieuwe baan? Dan kan een beroepskeuzetest soms uitkomst bieden. Wie weet biedt dit uitkomsten waar u zelf nog iet aan had gedacht. En voor u het weet heeft uw carrière een verrassende wending genomen. U vindt adressen voor een loopbaanadviseur gemakkelijk via het internet. Er is er altijd eentje bij u in de buurt.

Bron: opleiding-starten16-08-2017

blog opleiding starten

Hulp bij uw loopbaanontwikkeling van een extern bureau:


In de hedendaagse maatschappij speelt uw carrière een steeds belangrijkere rol. Bedrijven zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben in hun vak. Het liefst gecombineerd met een hoge vooropleiding, wat aantoont dat u kennis heeft over vakspecifieke gebieden! Het is echter niet altijd even makkelijk om carrière te maken. Zeker niet in een tijd waarin het aantal banen beperkt is in bepaalde branches. Om uw carrière zo goed mogelijk in te delen kunt u de hulp van een extern bureau inschakelen. Het bureau kan u helpen bij uw loopbaanontwikkeling, om zoveel mogelijk uit uw carrière te kunnen halen.

Wat houdt hulp bij mijn loopbaanontwikkeling in?


Hulp bij uw loopbaanontwikkeling is onder meer interessant voor mensen die lastig aan een baan kunnen komen. Ook voor mensen die nadenken over een overstap naar een andere sector is hulp bij het inrichten van hun loopbaan interessant. Samen met een adviseur van een extern bureau denkt u na over geschikte beroepen. Deze beroepen moeten logischerwijs aansluiten bij uw persoonlijke interesses en vooropleiding.

Hoe gaat loopbaanontwikkeling in zijn werk?


Het eerste deel van een loopbaanadviestraject bestaat vaak uit het uitzoeken wat het beste bij u past. Op basis van gesprekken en beroepskeuzetesten zal een adviseur u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Hieruit kan ook blijken dat u hele andere kwaliteiten heeft dan die u tot nu toe heeft toegepast.

Overstappen naar een andere sector is ook een mogelijkheid:


Als u uitgekeken bent op uw huidige baan en geen mogelijkheden heeft om door te groeien binnen uw organisatie, kan hulp bij uw loopbaanontwikkeling eveneens wenselijk zijn. Ook in dit geval kan een adviseur met u meedenken over de mogelijkheden die u heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een externe cursus te volgen, waarbij u uw eigen mogelijkheden verder vergroot.

Bron: opleiding-starten15-08-2017

blog opleiding starten

Ligt uw carrière in de internationale modewereld?


Droomt u er al heel lang van om een carrière in de modewereld te gaan najagen? Dan heeft u natuurlijk een goede opleiding nodig. De modewereld is mooi maar hard, dus u moet er stevig in uw schoenen staan om er succesvol in te zijn. Een erkende hbo opleiding volgen is dan ook erg belangrijk als u in de mode business werkzaam wilt zijn. We hebben het dan nadrukkelijk niet over een loopbaan als model, maar een functie op management niveau. Een opleiding in hbo fashion management zal u dan ook zeker een mooie carrière opleveren.

Een pittige studie voor een mooie baan:


Als mode echt helemaal uw ding is, dan is een hbo modemanagement opleiding de eerste stap. Het is een pittige opleiding die drie en een half jaar duurt. Zorg ervoor dat u de opleiding volgt bij een instituut dat door de overheid is geaccrediteerd en erkend om de opleiding te mogen verzorgen. Doet u dit niet dan wordt uw diploma niet erkend en dat zou natuurlijk erg zonde zijn. U gaat zich tijdens de opleiding verdiepen in alles wat met mode te maken heeft.

Alle aspecten van de modewereld komen bij langs:


Bij deze hbo opleiding leer je niet alleen de trends op modegebied, maar ook alle managementtaken die komen kijken bij het runnen van een modewinkel of een modellenbureau. Zoals je zal ontdekken is deze wereld uitgebreide dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Dit vergt immers speciale vaardigheden die u tijdens de opleiding allemaal zult aanleren.

Een succesvolle carrière in de modewereld:


De hbo opleiding voor modemanagement is een eerste stap op weg naar een hopelijk glanzende carrière in de modewereld. U zult alle facetten van het vak tot in de puntjes beheersen en na het afronden van uw opleiding kunt u direct aan de slag. Misschien eerst als bedrijfsleider, en later in uw eigen onderneming op modegebied.

Bron: opleiding-starten15-08-2017

blog opleiding starten

Uw geweldige idee vormgeven met AutoCAD:


Stelt u zich voor dat u een geweldig idee heeft maar u heeft thuis niet de benodigde apparatuur aanwezig om dit te verwezenlijken. Dan kunt u met autocad het digitaal wel verwelken, weet u niet hoe u dit kunt doen dan kunt u ook nog een cursus nemen waar alles door professionals wordt uitgelegd. Op die manier kunt u efficiënter werken en ook voor uw bedrijf betere oplossingen bedenken en uw gedachten direct vorm geven. Als u ook les wilt krijgen in AutoCAD dan kunt u deze website bezoeken.

Kan ik dan alles met dit programma?


AutoCAD is een programma dat wordt gebruikt voor onder andere architectuur, bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening, landmeetkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende versies van het programma gemaakt. Onder andere een Lite versie voor mensen die niet teveel geld willen uitgeven maar zich toch willen verdiepen in het ontwerpen en meetkunde. Deze Lite versie heeft wel wat onttrekkingen die de volledige versie niet heeft, zoal is de 3D functie niet volledig. Het voordeel is dat door alle opties die u heeft u het programma volledig kan aanpassen aan uw behoeften.

Zelf alles leren over AutoCAD:


Alle lessen die gegeven worden in het toepassen van dit programma worden klassikaal gegeven. Dit bespaart u de tijd om privé iemand te zoeken die u kunt helpen met het programma. De lessen zijn op meerdere locaties in Nederland te volgen en geven verschillende info. U kunt lessen volgen voor iemand die nieuw is met het programma maar ook gevorderde lessen nemen die u verdiepen in het verwerken en gebruiken van het programma.

Interesse? Sluit je aan:


Heb je ook interesse om beter te leren omgaan met deze ontwerpsoftware, zoals genoemd is AutoCAD één van de belangrijkste programma’s maar is het niet heel gemakkelijk om te leren. Kies daarom voor een training met de hoogste kwaliteitseisen waarbij u in een kleine groep les krijgt van een deskundige op dit gebied. Zo word je een echte cad specialist.

Bron: opleiding-starten

Opleidingen