opleidingen en cursussen

Uw geweldige idee vormgeven met AutoCAD:


Stelt u zich voor dat u een geweldig idee heeft maar u heeft thuis niet de benodigde apparatuur aanwezig om dit te verwezenlijken. Dan kunt u met autocad het digitaal wel verwelken, weet u niet hoe u dit kunt doen dan kunt u ook nog een cursus nemen waar alles door professionals wordt uitgelegd. Op die manier kunt u efficiënter werken en ook voor uw bedrijf betere oplossingen bedenken en uw gedachten direct vorm geven. Als u ook les wilt krijgen in AutoCAD dan kunt u deze website bezoeken.

Kan ik dan alles met dit programma?


AutoCAD is een programma dat wordt gebruikt voor onder andere architectuur, bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening, landmeetkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende versies van het programma gemaakt. Onder andere een Lite versie voor mensen die niet teveel geld willen uitgeven maar zich toch willen verdiepen in het ontwerpen en meetkunde. Deze Lite versie heeft wel wat onttrekkingen die de volledige versie niet heeft, zoal is de 3D functie niet volledig. Het voordeel is dat door alle opties die u heeft u het programma volledig kan aanpassen aan uw behoeften.

Zelf alles leren over AutoCAD:


Alle lessen die gegeven worden in het toepassen van dit programma worden klassikaal gegeven. Dit bespaart u de tijd om privé iemand te zoeken die u kunt helpen met het programma. De lessen zijn op meerdere locaties in Nederland te volgen en geven verschillende info. U kunt lessen volgen voor iemand die nieuw is met het programma maar ook gevorderde lessen nemen die u verdiepen in het verwerken en gebruiken van het programma.

Interesse? Sluit je aan:


Heb je ook interesse om beter te leren omgaan met deze ontwerpsoftware, zoals genoemd is AutoCAD één van de belangrijkste programma’s maar is het niet heel gemakkelijk om te leren. Kies daarom voor een training met de hoogste kwaliteitseisen waarbij u in een kleine groep les krijgt van een deskundige op dit gebied. Zo word je een echte cad specialist.

Bron: opleiding-starten