opleidingen en cursussen

De beste online tools voor jouw organisatie:


Omdat de wereld steeds verder aan het digitaliseren is, is het belangrijk om hierin mee te gaan en up-to-date te blijven met de beste programma’s voor de online omgeving voor jouw bedrijf. Maar juist omdat de wereld zo aan het digitaliseren is, is het lastig om soms te zien waar je moet beginnen. Er zijn inmiddels zoveel soorten platformen dat je soms de weg kwijt kan raken, je wilt natuurlijk de beste online hulpmiddelen voor jouw organisatie. Daarom hebben wij een overzicht voor je gecreëerd.

laptop macbook


Alles op een rij:


Er zijn natuurlijk erg veel verschillende programma’s en online hulpmiddelen die goed helpen en nuttig zijn voor jouw organisatie. Sommige programma’s kennen we allemaal wel. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Word, PowerPoint en Excel. Bijna iedereen maakt hier wel eens gebruik van en ook weten de meeste mensen hoe je deze tools kan gebruiken. Deze tools kan je dan ook zien als de basis voor elke organisatie.

Hoe blijf je up-to-date:


Per branche is het natuurlijk verschillend waar het bedrijf behoefte aan heft. Werk je met veel klanten en heb je een groot klanten bestand? Dan is het ongeacht de branche waarin je werkt handig om een CRM-systeem te hebben. Deze systemen kan je vaak bij andere bedrijven afnemen en je krijgt dan ook een cursus hoe je het systeem moet gebruiken. Werk je binnen jouw bedrijf veel met data? Bijvoorbeeld het voorbereiden van data, het analyseren van data en het verkrijgen van inzichten vanuit data. Dan is Microsoft Power BI een handige tool voor jouw bedrijf. Ook hiervoor kan je een cursus volgen en dan kan je er gelijk mee aan de slag. Als je binnen jouw bedrijf veel met statistieken werkt dan is bijvoorbeeld SPSS weer een handige tool. Kijk dus goed wat jouw bedrijf nodig heeft en kijk dan welke tool handig is voor jou.

Wat past het beste bij jou?


Er komen natuurlijk steeds meer online tools bij en hierdoor kan het lastig zijn om up-to-date te blijven. Wat je hieraan kan doen is vooral het volgen van het nieuws dat past bij jouw branche. Vraag ook een aangesloten IT-bedrijf om hun hulp en advies als het aankomt op het gebruik van online tools. Zo zorg je ervoor dat je weet wat er speelt en wat momenteel de beste toosl zijn voor jouw organisatie en zo kan je dan het meest efficiënt werken.